Overige informatie

We zijn vijf dagen per week open, en eventueel op zaterdag

De praktijk is 5 dagen per week open, en eventueel op zaterdag in overleg.

Openingstijden:

  • Maandag van 09:00u tot 17:00 uur (i.v.m. het volgen van een studie is de praktijk tot en met maart 2025 niet op maandag open.)
  • Dinsdag van 09:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag van 09:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag van 09:00u tot 17:00 uur

Rolstoeltoegankelijkheid

De praktijk is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Om gebruik te kunnen maken van het toilet heeft u echter hulp nodig.

Komt u met de auto?

Parkeerbeheer Haarlem heeft het parkeerbeleid veranderd: Er geldt nu betaald parkeren rondom mijn praktijk, voor maximaal 3 uur.
U kunt betalen bij de parkeermeter in de Spaarnwouderstraat, of online parkeren aanzetten. Vergeet in dat geval niet om een maximum tijd van bijvoorbeeld 50 minuten in te stellen; Na een behandeling komt het voor dat men zich zo ontspannen voelt dat er niet op tijd aan gedacht wordt om de online parkeermeter uit te zetten... 😉

De beste parkeerplekken zijn in de Spaarnwouderstraat vlak voor de Burgwalbrug. Dat is een kleine 100 meter naast de praktijk.  

BSRAN en NIBIG

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BSRAN en CAT Vergoedbaar.
BSRAN staat voor Body Stress Release Associatie Nederland. Dit is de Nederlandse beroepsvereniging van professionals, die gecertificeerd zijn om de Body Stress Release-techniek in praktijk te brengen. Alle leden van de associatie werken volgens regels die zijn vastgelegd in de notarieel goedgekeurde statuten en het huishoudelijk reglement.

Meer informatie over Body Stress Release vindt u op onze landelijke website.